Web push – böngésző értesítés a weboldaladra

Akarsz böngésző értesítést a weboldaladra? Nem csak hírlevélre iratkoztathatod fel a látogatóidat hanem a böngésző is tud értesítést küldeni.

Ebben a bejegyzésben megmutatom milyen könnyedén adhatsz a WordPress weboldaladhoz böngésző értesítéseket. 

Mi is az a böngésző értesítés?

A böngésző értesítés egy kattintható üzenetet jelenít meg a látogató böngészője tetején vagy mobilon az értesítési sávban. bizonyos esetben még akkor is megjelenhetnek ha a felhasználó böngészője nincs megnyitva.

böngésző értesítés üzenet
böngésző értesítés üzenet

Az értesítések mobil eszközön is működnek. ez lehetővé teszi, hogy elérjük az embereket a legújabb frissítésekkel vagy ajánlatokkal. A böngésző értesítés ezáltal egy hatékony eszköz, a látogatók hűségessé tételére és ügyféllé konvertálására. 

Miért érdemes böngésző értesítéssel ellátni weboldalunkat?

Mint azt több kimutatás igazolja, az oldalad meglátogató emberek 71 %-a soha nem tér vissza. Ezért nagyon fontos ezeket a látogatókat feliratkozókká vagy ügyfelekké konvertálni.

Több platform használata mellett is működik. Többek között az email marketing, Social media, Videó marketing és a böngésző értesítés.

Míg az email lista építés még mindig a legjelentősebb és leghatékonyabb marketing eszköz, a böngésző értesítés is elég jelentős eredményeket hozhat.

Legyen itt pár indok, hogy miért:
  • A felhasználóknak kifejezetten hozzá kell járulni az értesítésekhez. Ez azt jelenti, ha elfogadják az értesítést, kifejezetten érdekli őket az ajánlatod, a témád és nagyobb valószínűséggel fognak vásárolni.