Németh Gábor

a moonweb alapítója

-“Az internet lehetőségeit kihasználva, segítek vállalkozásoknak elérni több ügyfelet, ezáltal több profitot és szabadidőt.” – Németh Gábor

Kik vagyunk mi

A csapatom minden tagja tapasztalt az internetes megjelenésben, márkaépítésben és marketingben.

A küldetésünk

A vállalkozásoknak egy olyan online jelenlétet biztosítani ahonnan könnyedén megvalósíthatják üzleti terveiket, álmaikat.

Miben tudunk segíteni

Technikai tudásunkkal létrehozzuk webes 

Történetünk

“Már kis gyerek korom óta érdekelt, hogy az a fém doboz amit számítógépnek nevezünk, hogyan képes azokra a dolgokra amikre. A kíváncsiságom később sem apadt, ezért lettem programozó. Majd meglátva az internet adta lehetőségeket, elkezdtem kutatni annak titkait.” -Németh Gábor

A mai vállalkozások nagy része vak azokra a lehetőségekre amelyeket az internet marketing biztosít számukra és amivel könnyedén megvalósíthatják álmaikat. A cél, hogy megmutassuk mire is képes egy weboldal melyet internet marketing támogat.

A hat fázisú weboldal készítés

01

Megismerés

A weboldal készítés ezen szakaszában felmérjük az ügyfél igényeit, jelenlegi helyzetét az üzleti életben.  Milyen feltételek mellet tudunk együtt dolgozni? Mit szeretnének elérni?

02

Meghatározás

Egymás és a célok megismerése után következik az üzleti terv létrehozása. Ebben kerül meghatározásra, hogy milyen célt, milyen eszközzel, milyen feltételek mellett valósítunk meg. 

03

Megjelenítés

A vállalkozás megjelenítése az online piacon meghatározó. Az első benyomás nagyon fontos. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt a megfelelő dizájn kidolgozására, hogy üzlete első pillantásra szimpatikus legyen.

04

Fejlesztés

A weboldal fejlesztés ezen szakaszában, szakembereink a legmegfelelőbb technikai eszközökkel alkotják meg online üzlete legfontosabb elemei. 

05

Bemutatás

A weboldal készítés több szakaszában is betekintést nyerhet. Az átadás előtt ismertjük az elkészült weblapok funkcióit és szerepét. Ugyan ez vonatkozik a marketing eszközökre is.

06

Átadás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miért választanak minket?

A megjelenés nagyon fontos egy üzlet szempontjából. A használhatóság, letisztultság, hogy vezesse a látogatókat mind fontos szempontok. Mi nem arra összpontosítunk, hogy az öné legyen a legszebb, hanem a legtöbb ügyfelet konvertáló. Hiába a legmenőbb effektek ha az oldal nem csinál látogatóból ügyfelet.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, legyen szó akár új akár meglévő ügyfélről. Tudjuk, hogy kérdések merülnek fel a projekt elkészítése alatt és után is. Mi igyekszünk ezen kérdések tisztázásában. Illetve a projekt átadása után tudunk biztosítani betanítást is kollégáinak.

100 % -os Garanciát vállalunk az általunk készített weboldalakra vagy egyéb munkákra. Amennyiben követi kollégáink útmutatását, biztos lehet benne, hogy a kívánt siker nem marad el.

Tapasztalunk van nem csak a Weboldal készítés ben, de a Social Media, Internet Marketing területén is. Amennyiben nem csak weboldal készítés t kér, ezen eszközök segítségével rendkívül felgyorsíthatjuk Weboldala népszerűségét.

Kollégáink szakirányú végzettséggel és színes tapasztalati múlttal rendelkeznek, az üzleti világ több területéről. Ezen tudást mind belepréseljük az ön projektjébe.

Befejezett Projekt
projects-icon.png
Elégedett Ügyfél
heart-icon.png
K+
Sor Kód
code-lines-icon.png
Éve Az Ügyfelekért
award-icon-free-img.png

Igényeljen most időpontot, hogy projektje mihamarabb elkezdődhessen!

Ügyfeleinket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni. Foglaljon időpontot még most. A szabad helyek hamar betelnek!