Németh Gábor

a moonweb alapítója

-„Az internet lehetőségeit kihasználva, segítek vállalkozásoknak elérni több ügyfelet, ezáltal több profitot és szabadidőt.” – Németh Gábor

Kik vagyunk mi

A csapatom minden tagja tapasztalt az internetes megjelenésben, márkaépítésben és marketingben.

A küldetésünk

A vállalkozásoknak egy olyan online jelenlétet biztosítani ahonnan könnyedén megvalósíthatják üzleti terveiket, álmaikat.

Miben tudunk segíteni

A web oldal és webáruház készítés a legújabb technológiával, keresőoptimalizáltan, személyre szabva, elérhető áron kerül ügyfeleink asztalára.

Történetünk

„Már kis gyerek korom óta érdekelt, hogy az a fém doboz amit számítógépnek nevezünk, hogyan képes azokra a dolgokra amikre. A kíváncsiságom később sem apadt, ezért lettem programozó. Majd meglátva az internet adta lehetőségeket, elkezdtem kutatni annak titkait.” -Németh Gábor

A mai vállalkozások nagy része vak azokra a lehetőségekre amelyeket az internet marketing biztosít számukra és amivel könnyedén megvalósíthatják álmaikat. A cél, hogy megmutassuk mire is képes egy weboldal melyet internet marketing támogat.

A hat fázisú weboldal készítés

01

Megismerés

A weboldal készítés ezen szakaszában felmérjük az ügyfél igényeit, jelenlegi helyzetét az üzleti életben.  Milyen feltételek mellet tudunk együtt dolgozni? Mit szeretnének elérni?

02

Meghatározás

Egymás és a célok megismerése után következik az üzleti terv létrehozása. Ebben kerül meghatározásra, hogy milyen célt, milyen eszközzel, milyen feltételek mellett valósítunk meg. 

03

Megjelenítés

A vállalkozás megjelenítése az online piacon meghatározó. Az első benyomás nagyon fontos. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt a megfelelő dizájn kidolgozására, hogy üzlete első pillantásra szimpatikus legyen.

04

Fejlesztés

A weboldal fejlesztés ezen szakaszában, szakembereink a legmegfelelőbb technikai eszközökkel alkotják meg online üzlete legfontosabb elemei. 

05

Bemutatás

A weboldal készítés több szakaszában is betekintést nyerhet. Az átadás előtt ismertjük az elkészült weblapok funkcióit és szerepét. Ugyan ez vonatkozik a marketing eszközökre is.

06

Átadás

A weboldala elkészülte után ön elégedetten fogja birtokba venni vállalkozása új központját. Az ügyfelek fokozatos, egyre nagyobb áramlása után az ün elégedettsége is fokozatosan növekszik.

Miért választanak minket?

A megjelenés nagyon fontos egy üzlet szempontjából. A használhatóság, letisztultság, hogy vezesse a látogatókat mind fontos szempontok. Mi nem arra összpontosítunk, hogy az öné legyen a legszebb, hanem a legtöbb ügyfelet konvertáló weboldal. Hiába a legmenőbb effektek ha az oldal nem csinál látogatóból ügyfelet.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, legyen szó akár új akár meglévő ügyfélről. Tudjuk, hogy kérdések merülnek fel a projekt elkészítése alatt és után is. Mi igyekszünk ezen kérdések tisztázásában. Illetve a projekt átadása után tudunk biztosítani betanítást is kollégáinak.

100 % -os Garanciát vállalunk az általunk készített weboldalakra vagy egyéb munkákra. Amennyiben követi kollégáink útmutatását, biztos lehet benne, hogy a kívánt siker nem marad el.

Tapasztalunk van nem csak a Weboldal készítés ben, de a Social Media, Internet Marketing területén is. Amennyiben nem csak weboldal készítés t kér, ezen eszközök segítségével rendkívül felgyorsíthatjuk Weboldala népszerűségét.

Kollégáink szakirányú végzettséggel és színes tapasztalati múlttal rendelkeznek, az üzleti világ több területéről. Ezen tudást mind belepréseljük az ön projektjébe.

Befejezett Projekt
Elégedett Ügyfél
Sor Kód
K+
Éve Az Ügyfelekért

Igényeljen most időpontot, hogy projektje mihamarabb elkezdődhessen!

Ügyfeleinket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni. Foglaljon időpontot még most. A szabad helyek hamar betelnek!