Kezdőlap » Kezdőlap
Modern mobilbarát weboldal készítés Kereső optimalizálás minden weboldalon

Kezdőlap

weboldal készítés
Székesfehérvár

Modern mobilbarát weboldal készítés

Kereső optimalizálás minden weboldalon

 

[row]
[column md=”12″]
[embed-responsive ratio=”16by9″]

[/embed-responsive]
[/column]

[/row]

Rólunk

weboldal készítés képe

Weboldal készítés

A weboldal a vállalkozás elsődleges és legfontosabb megjelenési formája. Minden marketing terv a weboldal tervezésével kezdődik. Kialakul a látványterv, ami illeszkedik a cég arculatához. Majd a frontend és a backend, de ezt már bízza ránk. Ezzel egyidőben beizzanak a Szociális Média motorjai. Facebook, Youtube, Im, Google… és a gépezet beindul.

Webáruház készítés

Webáruház

A webáruház a legnagyobb profitot hozó és a legtöbb ügyfelet kiszolgáló online felület. A nap 24 órájában nyitva áll a vásárlók előtt. Bármikor módosíthatja, távolról, akár otthonából egy internet képes készülékkel. Akciókat, kampányokat indíthat néhány kattintással. Akár több ezer terméket forgalmazhat, több kategóriába rendezve egyetlen felületen keresztül. Természetesen az online marketing ez esetben sem maradhat el.

Kereső optimalizálás

Kereső optimalizálás

Ez talán a legmisztikusabb terület egy laikus számára. Google, Facebook oldal, Youtube csatorna, Élő bejelentkezés, blogolás, kulcsszavak, és még sorolhatnám mennyi minden számít. Minden csatorna, minden eszköz azt az egy célt szolgálja, hogy látogatókat szerezzünk. Értékes látogatókat, akik forgalmat generálnak. Ez a szekció az oldal optimalizálásával foglalkozik. E nélkül a marketing kidobott pénz és idő. Bízza ezt ránk.

Mobilra optimalizálás

Mobilra optimalizálás

A mobilkommunikációs eszközök ilyen mértékű fejlődését már évek óta nem szabad figyelmen kívül hagyni. Olyan technológia ez, amit nem szabad alá becsülni. Hiszen a mobilok zászlóshajói árban egy középszintű laptop árának felelnek meg. Felejtsük el, hogy mindenki asztali számítógép előtt ülve böngészik. Mi erre nagyon oda figyelünk.Az általunk készített weboldal megfelelően jelenik meg minden mobil eszközön is.

Tárhely

Tárhely

A weboldal egy olyan szöveges fájl mely program kódokat tartalmaz és egy internetre csatlakoztatott számítógépen fut. Innen érik el az egész világról. Ezt senki nem otthonról végzi el. Bízzuk ezt olyan cégekre, akik profi körülmények között (klimatizált helység, 24 órás felügyelet, biztonsági mentés stb.) tartják weboldalunkat.

Marketing

Marketing

Ha van egy profi weboldalunk, felkészítve a látogatókra. Már csak a marketing van hátra, mely beindítja a vásárlók áradatát. Ez van olyan fontos, mint maga a weboldal készítés. Mivel ez nagyon fontos nem mindegy hogyan alakul. Előre kalkulált számítások alapján, folyamatosan egyre népszerűbbé tesszük vállalkozását. Napról – napra több bevételhez juttatva cégét.


Küldetésünk: partnereink segítése a siker felé vezető úton.

Légy a partnerünk és irány a siker!

Legyünk partnerek

Modern és látványos weboldal készítés.

Személyesen a te üzletedre szabott design


Számunkra a legfontosabb ügyfeleink sikere és elégedettsége

 

ügyfél-nő

Megéri velük dolgozni…

Az ügyfél megkeresések száma a többszörösére nőtt.
Köszönöm a segítséget.
Maradjunk kapcsolatban!

Ildikó, HR

Tudtam, hogy kelleni fog weboldal

Elégedett vagyok a kapott szolgáltatással.
Az oldal olyan amilyet megbeszéltünk.
Köszönöm a sok szakmai tanácsot.

Péter, Ipar

Ajánlatkérő lap – weboldal készítés

 

    [wpgdprc "Ezen űrlap használatával elfogadja, hogy tároljuk és kezeljük adatait weboldalunkon."]

    [recaptcha]