Keresőoptimalizálás

SEO – Avagy a keresőoptimalizálás 

A weboldal készítés azért fontos, hogy a leendő ügyfeleink ránk találjanak. Megfelelően tudjuk őket tájékoztatni szolgáltatásunkról, termékeinkről. De mit ér a legszebb, legmodernebb, legjobb weboldal ha nem találnak ránk. Ezt a feladatot hivatott elvégezni a keresőoptimalizálás.

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

Mint ahogy a nevében is benne van, oldalunkat a keresők – elsősorban a Google – elvárásainak megfelelően alakítjuk ki. 

Online Marketing és a Keresőoptimalizálás fő eszközei

  fa-google  

Alapvető weboldal optimalizálás

  fa-facebook  

Social Media használata

  fa-youtube  

Video Media használata

Hogyan segítenek ezek a keresőoptimalizálásban?

A kérdés jogos, a válasz nagyon egyszerű. A legfontosabb cél a keresőoptimalizálás során, hogy ügyfeleink ránk találjanak. Minél több eszközt vetünk be annál több irányból jönnek a weboldal látogatói.

Alapvető weboldal optimalizálás

Minden általunk készített weboldal alapvető keresőoptimalizálás folyamatán megy át. A weboldal készítés során, szabályos – mely nem jár későbbi büntetéssel – módszerek segítségével, optimalizáljuk ügyfeleink számára releváns kulcsszavakra. Nem érdemes bedőlni a „egy hét alatt az első helyre” típusú hirdetéseknek. Habár az eredmény elérhető, tartós siker nem tartható fent a világ legfejlettebb informatikai cége ellen. A Google keresőoptimalizálási szabályait betartva, néhány hét alatt jelentős siker érhető el. Néhány hónap elteltével pedig a rendszeres weboldal támogatás, online marketing és keresőoptimalizálás segítségével stabil első oldali megjelenés a találati listán.

Social Media – Online közösségi oldalak

Ma már nem csak a Facebook amire figyelnünk kell. Minél több irányból mutat hivatkozás weboldalunkra a keresőkben annál előkelőbb helyet foglal el.

Facebook Youtube Twitter Pinterest Instagram Linkedin

     

Keresőoptimalizálás – Online marketing

Keresőoptimalizálás szempontjából nagyon fontos a Social Media támogatás. De ez már egy másik témakör: 

Az Online Marketing