7 Tipp hogyan népszerűsítsd a vállalkozásod az interneten INGYEN

7 Tipp hogyan népszerűsítsd a vállalkozásod az interneten INGYEN

Az internet tele van olyan platformokkal, eszközökkel amik nem kerülnek egy fillérbe sem – csak jól körül kell nézni.

Lehet, nincs tele a pénztárcád milliókkal amit elkölthetnél marketingre, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek hatékony módszerek a márkád népszerűsítésére.

Az internet előtt a vállalkozásoknak csak kevés lehetősége volt a termékeik népszerűsítésére mint például a szórólapozás vagy a helyi eseményeken való részvétel. A jelenben az Internet tömérdek lehetőséget biztosít, csak tudni kell hol keressük.

Jöjjön tehát a 7 módszer amivel online népszerűsítheted a vállalkozásod.

Google cégem poszter

1.Használd a helyi vállalkozás listázó szolgáltatásokat

Regisztráld a vállalkozásod a Google Cégem rendszerébe. Ez által könnyebb megtalálható lesz a vállalkozásod a Google keresőjében és megjelenik a Google Térképen is. Ehhez csak ki kell tölteni egy űrlapot és regisztrálnod, majd megerősíteni a vállalkozásod valódiságát, ami történhet telefon hívással vagy e-mailben is.

2. Használjuk ki a Social Media előnyeit

A közösségi médiaSocial medianem csupán egy eszköz amivel kis figyelmet vonhatunk magunkra. Mára minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy időt szánjon rá. A Facebooknak ma már hatalmas látogató száma van. Szoktam mondani: Ahol az emberek vannak ott vannak az ügyfelek, vásárlók is. Építhetünk egy rajongói közösséget a márkánknak, akikből visszatérő törzsvásárlók lesznek. Hatékonyan hirdethetünk, célzott csoportoknak. 

Ezen kívül érdemes figyelmet fordítani további platformokra is mint például az Instagram, Pinterest akár a Tweeter .

Mindegyiknek más a specialitása de a jelenlét ajánlott ezeken a platformokon is.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel, hogy mindig értesülj a legjobb tartalmakról!

3. Legyen weboldala a vállalkozásodnak

Ez a legcélravezetőbb módja, hogy megszilárdítsd a vállalkozásod pozícióját az interneten. Weboldal nélkül lemaradsz, miközben a konkurenseid sebesen haladnak a kitűzött céljaik felé. Ezen felül a weboldal minden további online marketing tevékenység előfeltétele. Weboldalt ingyen is létre lehet hozni, de a professzionális működéshez hosszú éves tanulás és gyakorlati tapasztalat szükséges. Érdemes ezen a területen egy szakember segítségét kérni. A weboldalt készítését céltudatos tervezés előzi meg. Sok weboldal készítő van a piacon. Ezek közül van aki csak webdizájner, de van aki képes kódolni is. Érdemes jól választani.

4. Indíts egy Blogot

Egy blog nem csak arra jó, hogy új követőket szerezzen hanem a meglévő ügyfelekkel is közvetlen kapcsolatot tartson fent. De nem szabad elfelejteni, hogy a blog lényege a rendszeres tartalmat kell közzétenni. Az alvó, elhagyatott blog nem sokat ér. Törekedni kell a friss, értékes vagy hasznos tartalom létrehozására, mely akár kapcsolódhat egy aktuális eseményhez.

5. Építs email listát

Az emaillista építés az online marketing egyik része. Segítségével kapcsolatot építhetsz ki a meglévő és a leendő ügyfelekkel. Ezen listával megoszthatsz egy storyt, népszerűsítheted vállalkozásod, bemutathatod termékeid, miközben a feliratkozókat fizető ügyfelekké alakítod. Ehhez először egy feliratkozó űrlapra van szükség a weboldaladon. A fejlesztők ennek támogatására lead magnet-et (ügyfél mágnest) hoznak létre. Továbbá kombinálhatod a pop-up űrlapokat Facebook hirdetésekkel is, hogy több feliratkozót szerezz az email listádra.

6. Tegyünk fel Multimédiás tartalmat a YouTube ra

A Youtube ingyenes lehetőséget kínál kreatív promóciós videók terjesztésére, de a rendszeres videós tartalommal amely releváns a vállalkozásodra és érdekes lehet az emberek számára nagy közönség érhető el. Mint tudjuk ahol az emberek vannak ott vannak az ügyfelek.

7. Keresőoptimalizáld a weboldalad

A keresőoptimalizálás nem alábecsülendő dolog egy olyan világban ahol szinte mindenki a Google -n keres. Keress egy könyvet, iratkozz be egy tanfolyamra vagy bízz meg egy szakembert és bizonyosodj meg róla, hogy a céges weboldalad megfelel a keresőmotorok elvárásainak.

Hogyan tudunk mi segíteni?

  1. Töltse ki az ajánlat kérő űrlapot .
  2. Ha úgy gondoljuk tudunk segíteni önnek felhívjuk egy előbeszélgetésre.
  3. Egy kis ismerkedés után korrekt, rugalmas ajánlatot teszünk önnek.

Átgondolta már mennyit veszít vállalkozása egy rosszul müködő weboldal miatt?

Amit megigérünk

Teljes irányítása lesz:

a projekt végső ára és terjedelme fölött

Őszinték leszünk:

és elmondjuk ha úgy gondoljuk, hogy jó vagy ha rossz.

Nem fogunk eltűnni

sőt, még a projekt végeztével is segítünk merre tovább